Leer de cybercrimineel herkennen

Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Techni Team heeft hiervoor de nodige voorzieningen getroffen om aan deze wetgeving te voldoen en een maximaal veilige omgeving te creëren. 

Echter, gegevensbescherming is niet alleen een zaak van techniek. Onze gebruikers hebben voor een deel ook zelf de sleutel tot een maximaal veilige omgeving in handen. Om onze gebruikers te helpen zich bewust te zijn van hun rol en mogelijkheden om gegevensbescherming te maximeren biedt Techni Team training aan die gebruikers helpen om veilig te werken.

Natuurlijk beschermt u uw bedrijfsgegevens. U zorgt ervoor dat technische maatregelen op orde zijn, zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS. Daarom gaan cybercriminelen steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens: de mens. Uw medewerkers zijn voor opportunistische hackers een gemakkelijk aanvalspunt.

Met de online training DIEV™ (Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining) creëert u een extra beveiligingslaag. Wij noemen dat de Human Firewall. In de online DIEV™ training leert u en uw medewerkers de acties van cybercriminelen herkennen (denk aan phishing, hacking en ransomware e-mails) en datalekken voorkomen.

Beveiligingsrisico's

Het aantal beveiligingsrisico’s is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Een belangrijke oorzaak is dat werknemers zich via steeds meer apparaten en toegangspunten aanmelden op het bedrijfsnetwerk. Organisaties worden hierdoor blootgesteld aan risico’s. Sinds 2016 is een trend zichtbaar: ‘mensgerichte’ tactieken genieten de absolute voorkeur van cybercriminelen. Waarom? Omdat de mens – dus ook uw medewerker – de zwakste schakel is in de beveiliging van uw gegevens.

Bekijk de demo

Online training DIEV

In de online training DIEV™ (Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining) worden u en uw medewerkers gedurende een langere periode getraind en geïnformeerd. Naast de basistraining blijven u en uw medewerkers alert door 2-wekelijkse korte en krachtige Tips-Tricks. Door in de online training DIEV™ in te zetten op continue informeren, blijven u en uw medewerkers alert en wordt de kans op datalekken aanzienlijk verkleind.

Online training

AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Algemene informatie AVG

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven