BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

‘Techni Team geeft mij de ruimte om door te studeren’

Jeanine van den Top.jpg04 nov

Hoe jong zij ook is, een debiteuren- en crediteurenadministratie voeren gaat Jeanine van den Top goed af. Dit seizoen hoopt zij haar mbo 4-opleiding voor administratief medewerkster met succes af te ronden. En dan één dag per week doorstuderen op hbo-niveau, naast haar baan bij Techni Team. Jeanine ziet het helemaal zitten. Deze vrolijke noot binnen de organisatie neemt haar job zeer serieus.

Volwaardig
Eigenlijk vindt zij het een onbetamelijke vraag. ‘Vraag je nou écht aan mij hoe oud ik ben …?! Met mijn 18 jaar ben ik de jongste medewerker. Daar heeft niemand gelukkig problemen mee. Iedereen ziet mij als een volwaardige collega met een heel eigen opdracht. ‘Waar anderen veel met techniek hebben, heb ik veel met cijfers. Voor wiskunde haalde ik altijd de hoogste cijfers. Formules snap ik heel snel.’

Verantwoordelijkheid
‘Hier bij Techni Team houd ik mij vooral bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Ik stuur facturen weg en help mee met het opmaken en controleren van de kwartaalrapportages. Best verantwoordelijk werk, ja. Het geeft mij een kick dat Techni Team mij die verantwoordelijkheid toevertrouwt. Daarbij word ik aangestuurd door Hanna van Vulpen. Wij vormen een mooi administratief team in dit bedrijf. Het klikt goed tussen ons.’

‘Het geeft een kick dat Techni Team mij deze verantwoordelijkheid toevertrouwt’

Van mbo naar hbo
Jeanine is een vrolijke noot in het koor van Techni Team. Althans, vier dagen in de week. Eén dag zit zij nog op school. Dit seizoen hoopt zij haar mbo 4-opleiding voor administratief medewerkster af te ronden. Dan gaan de schoolboeken niet definitief dicht. ‘Ik wil door naar het hbo. Gecombineerd werken en studeren.’ Daarvoor geeft Techni Team haar graag de ruimte.

Emoties
Buiten haar werk houdt Jeanine zich bezig met zingen en met volleyballen. ‘In die twee dingen kan ik mijn emoties kwijt. Mijn collega’s weten dat ik vaak en graag lach. Het is voor mij dus vrij simpel om al mijn emoties weg te lachen. Nee, dat is niet altijd goed. Die moeten toch ergens een uitlaatklep vinden. In zingen en volleyballen heb ik daarvoor een mooie manier gevonden.’

Verjaardagscadeautjes
Net zoals zij helemaal gaat voor haar werk, doet zij dat ook voor haar koor en club. ‘Je moest eens weten hoe fanatiek ik tijdens een wedstrijd in het veld sta. Als ons team verliest, ben ik even niet te spreken, hoor. Zeker niet wanneer we op een oneerlijke manier hebben verloren. Voor mij duurt eerlijk het langst. Dat betekent dat ik graag de dingen zeg die op mijn hart liggen, ook als die niet zo leuk zijn. De meeste mensen accepteren dat wel van mij.’ Lachend voegt ze daaraan toe: ‘Ik denk dat ze niet onaardig wíllen zijn tegen mij, want ik verzorg hier de verjaardagcadeautjes …’

« Terug

Deel dit bericht

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven