BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

'De mensen van Techni Team schakelen snel'

gezondheidscentrum-zuiderzorg.png04 nov

‘Ik heb al enkele jaren een zeer prettig contact met de heren van Techni Team. Dat was eerlijk gezegd in het begin een beetje anders. Maar zij hebben laten zien dat ze wat doen met de feedback van de klant.’ Aan het woord is José Bouwmeister. Zij is manager van de drie huisartsenpraktijken in het Gezondheidscentrum Zuiderzorg in Ede. Eind 2013 opende het zijn deuren. Vanaf de start is Techni Team verantwoordelijk voor de werkplekhosting binnen de drie huisartsenpraktijken.

Kleinschalig
De drie huisartsenpraktijken in Gezondheidscentrum Zuiderzorg hebben in totaal zo’n negenduizend patiënten. De artsen leveren vertrouwde zorg. Kleinschalig, maar in het grotere verband van het gezondheidscentrum. Waar mogelijk wordt achter de schermen samengewerkt. De synergie die daardoor ontstaat, komt ten goede aan de zorg voor alle patiënten.

Sinds de opening
Als manager van de drie huisartsenpraktijken zorgt José Bouwmeister ervoor dat deze geen omkijken meer hebben naar logistieke en ICT-zaken. Bij de opening van het centrum kwam zij via een van de huisartsen in contact met Techni Team. Waar dat contact nu prettig en vlekkeloos verloopt, gaf dat in het begin wat strubbelingen.

Stormachtig
‘Die hadden te maken met het feit dat gebruikershandleidingen niet helder genoeg waren. Techni Team maakte toen een stormachtige groei mee. In zo’n situatie moet je oppassen – dat geldt voor ondernemers maar ook voor zorgverleners – dat je niet meer belooft dan je kunt waarmaken. Op mijn initiatief zijn we toen om tafel gaan zitten en hebben we gekeken waar de schoen wrong en hoe we daaruit konden komen.’

‘Techni Team heeft onze feedback ter harte genomen’

Positief
‘Techni Team heeft onze feedback ter harte genomen. Wij zitten nu regelmatig bij elkaar om alle lopende zaken door te nemen. Om te zien waar het goed gaat, waar het vastloopt en hoe Techni Team dat zo snel mogelijk kan oplossen. Ik ben daar heel positief over. Het contact is prettig. De mensen van Techni Team schakelen snel. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle werkplekken voorzien zijn van ICT die prima functioneert.’

« Terug

Deel dit bericht

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven