BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

‘Voor een stabiele organisatie heb je goede mensen én geld nodig’

Hanna van Vulpen.jpg28 feb

Hanna weet alles van finance en ontzettend veel van HRM. “Dat laatste heb ik mij eigen gemaakt door zelfstudie. Ik leg de lat graag hoog. Het is voor mij erg belangrijk dat al onze mensen op de goede plek zitten. Dat ze met een goed gevoel naar hun werk gaan, het liefst iedere dag. Dat ze op de juiste manier worden uitgedaagd. En daarbij: dat we in een groeiende organisatie nieuwe mensen werven die echt passen binnen ons bedrijf.”

Bedrijfsorganisatie op orde

Om een goede invulling te geven aan het human resource management moet de bedrijfsorganisatie prima op orde zijn. Moeten de managers van Techni Team zich verantwoordelijk voelen voor hun deel daarin. Moeten zij ook regelmatig het gesprek aangaan met hun medewerkers, om te checken hoe die in hun werk staan. De taak van Hanna is om managers en medewerkers daarin te ondersteunen. “Onze beoordelingscyclus is gericht op bedrijfsresultaat én op het welbevinden van de medewerkers. Ik praat graag met hen, bijvoorbeeld om samen met hen dingen in een ander perspectief te zetten.”

Capaciteitsgroei

Na een periode van consolidatie richt Techni Team zich nu weer op groei. “Wanneer we dan gaan voor een nieuwe collega, hoop je dat hij of zij onze cultuur aanvoelt en zich zo nodig daaraan wil aanpassen. Maar ook dat onze medewerkers met een open blik naar de nieuwe collega kijken.” Dat extra capaciteit nodig is, blijkt wel uit het feit dat Techni Team onlangs een contract heeft afgesloten met een grote speler op de Nederlandse markt om apotheekhoudende huisartsen te voorzien van een eigentijdse werkplekhosting. Hanna: “Geweldig natuurlijk, maar ook dan is het zaak om maat te houden in de groei.”

Stabilisering

De arbeidsmarkt laat een toenemende flexibilisering zien. Techni Team benadert die ontwikkeling genuanceerd. Hanna: “Wij sluiten langdurige contracten af met onze klanten. Zij zijn gebaat bij goede mensen die precies weten wat ze doen. Bij stabiliteit. Om die stabiliteit te realiseren, heb je niet alleen het juiste aantal goede mensen nodig, maar ook gezonde geldstromen. Dat is mijn tweede taak bij Techni Team. Ik kijk dagelijks naar de cijfers en beoordeel het verhaal dat zij mij vertellen. Ik zie dan vooral dat het goed gaat met ons bedrijf. We kunnen tegenvallers aan. Die verplichting hebben we ook richting onze klanten die minimaal vijf jaar met ons in zee gaan. Zij moeten van ons kunnen verwachten dat wij onze afspraken nakomen voor de lange duur van het contract. Dat nemen wij uiterst serieus.”

 

« Terug

Deel dit bericht

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven