BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

‘Twee sterke partijen vinden elkaar’

voorkant ProVDF smal.JPG28 feb

Directeur Edwin van Vulpen tekende in de nadagen van het jaar een belangrijk contract. Daarmee gaat Techni Team de samenwerking aan met Promedico ICT BV. Dit bedrijf levert onder andere een huisartsinformatiesysteem (HIS) aan apotheekhoudende huisartsen. De samenwerking behelst de hosting van één van Promedico’s producten: Promedico-VDF.

Unieke gelegenheid

Edwin is enthousiast over de samenwerking: “Door Promedico-VDF ‘hosted’ aan te bieden, creëren we voor de gebruiker een unieke gelegenheid om volledig ontzorgd en maximaal veilig gebruik te maken van dit huisartsinformatiesysteem. Daarbij gaan de kosten in de meeste gevallen omlaag en gaat de snelheid van de applicatie omhoog.”

Krachtenbundeling

De software die Promedico levert onder de naam Promedico-VDF is uitstekend. Maar Promedico ICT is niet ingericht op een dienstverlening waarbij de software As A Service wordt aangeboden, inclusief werkplekken, kantoorautomatisering en ontzorging. In de samenwerking met Techni Team is dit wel mogelijk. Sterker nog, Techni Team doet niet anders.

Edwin: “Wij waarderen het dat Promedico ons wist te vinden op basis van onze ervaring met en onze oplossingen voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Door samen een contract te ondertekenen, hebben we twee sterke partijen bij elkaar gebracht en onze krachten gebundeld.”

Service

Door deze samenwerking kunnen Techni Team en Promedico in het vervolg gezamenlijk VAAS (dat staat voor: ‘VDF As A Service’) aanbieden aan meer dan tweehonderd Promedico-klanten. De samenwerking zet hun HIS in een omgeving waarin ontzorging door werkplekhosting wordt geboden. De service aan de Promedico-klanten krijgt ook een verdieping, doordat Techni Team ook belangrijke functies op zich neemt, die de gebruiker tot nu zelf moest uitvoeren. Denk aan het inregelen van software-updates en van generieke medicatietabellen.

Onafhankelijk

Wat betekent deze samenwerking voor de bestaande klanten van Techni Team? Edwin: “Uiteraard blijven wij volledig onafhankelijk in de advisering en ondersteuning van HIS-pakketten. Naast Promedico als partner hebben we ook prima relaties met andere sterke partijen in de markt. Relaties waarmee wij vaak al vele jaren goed samenwerken.”

Daarnaast is er natuurlijk een evident voordeel voor bestaande klanten. Edwin: “Door te groeien in volume, krijgen wij meer ruimte om te doen waar we goed in zijn, het leveren van ICT as a service met een sterke focus op datasecurity. Het bieden en borgen van een veilige werkplek en van veilige verbindingen nemen wij uiterst serieus. Daarin willen we koploper zijn. De sterke uitbreiding van ons klantenbestand vergroot onze mogelijkheden. En daar profiteren al onze klanten van.”

« Terug

Deel dit bericht

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven