BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

Goed voorbeeld doet goed volgen

Klant Patrick Kamer.jpg25 apr

‘Bewegen is een gunst. Laten bewegen is kunst.’ Met deze passende pay-off vestigt Kamer Orthopedie in Amsterdam en Purmerend de aandacht op zijn corebusiness: het aanmeten, maken en leveren van orthopedische hulpmiddelen. Directeur Patrick Kamer liet vorig jaar zijn ICT en telefonie migreren naar Techni Team. Lees meer over zijn ervaringen met Techni Team.

Vlekkeloos

Patrick leerde Techni Team kennen als bestuurslid van Bewegingsvisie. Dat is een platform van veertien bedrijven in orthopedische zorg en techniek. ‘Ons bedrijf is daar één van. De vestigingen van Bewegingsvisie zitten onder meer in ziekenhuizen, zorgcentra en gezondheidscentra door heel Nederland. Als platform wilden we in 2015 een deel van onze gezamenlijke ICT elders onderbrengen. We hebben toen offertes opgevraagd van een aantal partijen, onder andere van Techni Team. Zowel in prijs als in servicegraad kwam Techni Team dermate goed naar voren, dat we hebben gekozen voor dit bedrijf.’ Die eerste goede indruk werd bevestigd door de aanpak. ‘De hele migratie is vlekkeloos verlopen. Ook de kleine kinderziektes die er altijd zijn, heeft Techni Team goed opgepakt.’

Werkplekhosting

Patrick: ‘Met dat voorbeeld voor ogen ben ik vorig jaar naar mijn eigen bedrijf gaan kijken. Wij hadden verouderde servers. Moesten dus investeren in een nieuw serverpakket of alles extern onderbrengen. Het was voor mij geen lastige afweging meer om zelf ook werkplekhosting af te nemen bij Techni Team. Met opnieuw dezelfde positieve resultaten. We zijn nu bijna een jaar klant. Dat is nog maar kort. Je weet natuurlijk niet wat er gaat gebeuren. Maar tot op heden zijn wij gewoon erg tevreden over de dienstverlening. We hebben geen ICT-infrastructuur meer inpandig en kunnen volledig terugvallen op de professionals van Techni Team. Dat werkt prima.’

Patrick Kamer
Directeur Kamer Orthopedie / Bestuurslid Bewegingsvisie

 

« Terug

Deel dit bericht

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven