Cloud oplossingen

Bent u op zoek naar cloud oplossingen? Techni Team is hierin gespecialiseerd

Cloud oplossingen: veilig werken waar u maar wilt

Bent u op zoek naar cloud oplossingen? Techni Team is hierin gespecialiseerd. Wij zorgen ervoor dat u overal en op ieder moment veilig kunt werken. Onze vier beveiligde datacenters in Nederland slaan uw gegevens op op meerdere servers. Deze servers zijn zeer snel en hebben een grote capaciteit. Ook worden uw gegevens dagelijks geback-upt. Onze spamfilters en anti-malware tools zorgen ervoor dat uw gegevens uitstekend worden beschermd.

Cloud oplossingen: wat houdt het in?

Met onze cloud oplossingen maakt u op een locatie naar keuze verbinding met een van onze servers: thuis, in de trein, in een hotel, in een café, in het buitenland, enzovoort. De server geeft u toegang tot uw eigen bureaublad, gegevens en documenten en u kunt direct aan de slag. Het enige wat u nodig heeft is een Thin Client, smartphone, tablet, laptop of PC met internetverbinding. Waar en wanneer u maar wilt creëert u de ideale werkplek. 

Cloud oplossingen van Techni Team: de voordelen

Als u voor cloud oplossingen van Techni Team kiest, dan krijgt u voor een vast bedrag per maand 24/7 toegang tot al uw gegevens. Dit is inclusief centrale en lokale hardware en support. Voorrijkosten, migratiekosten, installatiekosten en investeringskosten worden niet apart berekend. De andere voordelen die u krijgt zijn:

  • een uiterst beveiligde verbinding;
  • toegang tot persoonlijk Beheer & Support;
  • u kunt wereldwijd inloggen;
  • we zorgen ervoor dat er snel extra werkplekken beschikbaar zijn als dat nodig is;
  • we maken dagelijks een back-up van uw gegevens;
  • het risico op virussen is aanzienlijk kleiner.

Cloud oplossing advies

Om u te voorzien van persoonlijk advies over cloud oplossingen gaan we graag met u in gesprek. Als we weten wat uw wensen zijn en om hoeveel online werkplekken het gaat kunnen we u goed informeren over de mogelijkheden. U bereikt ons per telefoon 0318 - 57 43 95, per e-mail sales@techniteam.nl en via het contactformulier.

Iedere werkdag Beheer & Support

Wij voelen ons te allen tijde verantwoordelijk voor het leveren van onze diensten. Daarom zijn we uiterst betrokken bij onze klanten. Zodoende kunt u iedere werkdag gebruikmaken van Beheer & Support. Heeft u vragen heeft over uw cloud oplossingen of andere diensten? Bel dan naar onze ervaren systeembeheerders. Zij zijn bereikbaar van 07:30 uur tot 17:30 uur. We zorgen ervoor dat de telefoon altijd bemand is, zodat u snel wordt geholpen. Daarnaast kunt u 24/7 uw vragen stellen via het contactformulier. Als u beschikt over Service Level Agreement A (SLA A) dan kunt u ook buiten kantoortijden gebruikmaken van Beheer & Support.

Contact

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven