Corona acties en updates

Techni Team werkt als dienstverlener met name voor de gezondheidszorg. Vooral in deze bijzondere tijden is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de ICT-infrastructuur en de Techni Team Servicedesk.

Maatregelen

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om optimaal bereikbaar te blijven. Zo werken nu nagenoeg alle helpdesk- en beheer medewerkers volledig geëquipeerd thuis, om zo risico op besmetting te vermijden en te spreiden.

Niet alleen bij ons, maar ook bij u, onze klant, worden nu andere werkwijzen gehanteerd. Doordat meer mensen thuiswerken en beeldbellen populair is geworden is er een verandering in capaciteitsbehoefte in ons datacenter. Voor u goed om te weten dat wij technische maatregelen hebben genomen om de continuïteit te waarborgen.

Beeldbellen en videoconsult

Veel huisartsen en andere zorgverleners staan voor het dilemma, laten we de patiënten naar de praktijk komen of kunnen we onze patiënt ook telefonisch te woord staan. Videobellen of beeldbellen is hierin een hulpmiddel die zorgverleners helpt om zo goed mogelijk op afstand te kunnen consulteren.

Wij hebben voor onze klanten een hulpmiddel beschikbaar waarmee videobellen of beeldbellen met een patiënt door een zorgverlener mogelijk is. Deze oplossing voldoet aan de vigerende standaarden en vereisten die er zijn voor de medische zorg. Een patiënt kan eenvoudig via een toegezonden weblink een videoverbinding opzetten met de zorgverlener.

Dit kan vanaf een computer met camera en microfoon(laptop) of via een Android smartphone. De zorgverlener heeft een computer met camera en microfoon(laptop) nodig om het consult te initiëren.

Voor onze klanten die ook telefonie bij ons afneemt is de optie al beschikbaar, al dan niet tegen geringe meerkosten.
Voor klanten die geen telefonie bij ons afnemen, kunnen we beeldbellen beschikbaar stellen tegen €8,- per maand per gebruiker. Hierin is inbegrepen de kosten voor de software en de ondersteuning op ingebruikname en het dagelijks gebruik. Deze optie wordt dan aangeschaft voor een minimale duur van 12 maanden en is daarna per maand opzegbaar.

Voor meer informatie en het aanvragen van onze video- of beeldbellen oplossing bel onze Servicedesk op 0318-574395.

Neem contact op
Scroll naar boven