Data Loss Prevention

De beveiliging van data zeer essentieel omdat het risico op cyberaanvallen, datalekken en andere calamiteiten toeneemt. 

Waarschijnlijk heeft u maatregelen genomen om de toegang tot uw bedrijfsnetwerk te beveiligen. Een waardevolle aanvulling op de beveiliging is: toegangscontrole op bestandsniveau. FileAudit maakt dit eenvoudig en overzichtelijk.

FileAudit maakt het mogelijk om individuele documenten en bestandsmappen te monitoren. Het houdt bij wie er toegang heeft tot documenten en registreert opvallende gebeurtenissen. Alle beschikbare functies zijn volledig in te stellen naar uw behoefte, zodat de voor u relevante informatie in één oogopslag zichtbaar is. Ga potentiele dreigingen op een effectieve manier tegen door gebruik te maken van FileAudit.

Lees meer over de mogelijkheden van FileAudit

Eenvoudig in gebruik

FileAudit is ontworpen met effectiviteit en gebruiksgemak in gedachten. Het is eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken. Bijna ieder apparaat kan worden gebruikt als externe host voor FileAudit. Zo kunnen bijvoorbeeld servers vanaf afstand gemonitord worden. Het ontvangen van meldingen van gebruikersgedrag kan zelf worden ingesteld.

Beveiliging in de cloud

Veel data wordt niet lokaal opgeslagen, maar in de cloud. Beveiliging van bestanden in de cloud is dan ook zeer belangrijk. FileAudit maakt het mogelijk om de toegang tot bestanden te monitoren die opgeslagen zijn in Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox Business en Box.

Interesse in FileAudit?

Neem contact met ons op via 0318-574395 of info@techniteam.nl.

Neem contact op
Scroll naar boven