Beveiligd netwerk

De kwaliteit van de netwerkverbinding bepaalt voor een belangrijk deel de prestaties van softwareapplicaties. Techni Team heeft er daarom bewust voor gekozen een totaaloplossing te bieden: werkplek- en telefoniehosting in combinatie met de benodigde netwerkverbindingen en -diensten.

Omdat alle services onder één dak zijn ondergebracht, kan Techni Team u een betere garantie bieden op de gevraagde performance, dan wanneer u iedere dienst bij een andere partij afneemt.

Een greep uit de voordelen:

  • Altijd stabiel en snel werken
  • Veiligheid zoals u dat wenst (NEN7510)
  • Koppeling naar uw softwarepakket: Alle HIS-pakketten, zoals Medicom, Mira of Microhis. Unit4, Exact, CaseWare of Minox

Volledig veilig communiceren

De beveiligde dataverbindingen van Techni Team lopen volledig buiten het publieke internet om en zijn dus zeer geschikt voor het transport van uw vertrouwelijke gegevens. Met behulp van deze datalijn kunnen uw diverse locaties met elkaar worden verbonden, waardoor u onderling op een strikt veilige manier kunt communiceren. Doordat er geen sprake is van externe beïnvloeding vanaf het internet, kunnen tevens harde garanties worden gegeven over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer, zoals telefonie of werkplekken op afstand.

Ook veilig thuiswerken

Via het netwerk van Techni Team is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen. Hiervoor zijn geen investeringen of hoge kosten nodig. Uw medewerker krijgt voor thuis een inlogmodule op zijn device en kan hiermee op een veilige manier inloggen op het bedrijfsnetwerk.

Interesse in onze datalijnen?

Stabiel en veilig werken begint met de datalijnen van Techni Team.

Interesse?
Neem contact met ons op via 0318-574395 of info@techniteam.nl.

Neem contact op

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven