Beveiligd netwerk

De kwaliteit van de netwerkverbinding bepaalt voor een belangrijk deel de prestaties van softwareapplicaties. Techni Team heeft er daarom bewust voor gekozen een totaaloplossing te bieden: werkplek- en telefoniehosting in combinatie met de benodigde netwerkverbindingen en -diensten.

Omdat alle services onder één dak zijn ondergebracht, kan Techni Team u een betere garantie bieden op de gevraagde performance, dan wanneer u iedere dienst bij een andere partij afneemt.

Een greep uit de voordelen:

  • Altijd stabiel en snel werken
  • Veiligheid zoals u dat wenst (NEN7510)
  • Koppeling naar uw softwarepakket: Alle HIS-pakketten, zoals Medicom, Mira of Microhis. Unit4, Exact, CaseWare of Minox
ICOveilig.png

Harde garanties

Via het netwerk van Techni Team is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen, zonder dat daarvoor grote investeringen in hard- of software nodig zijn. Uw medewerker krijgt een inlogmodule op zijn device, vult daar zijn gegevens in en kan vervolgens op een veilige manier inloggen op het bedrijfsnetwerk.

ICOwifi.png

Volledig veilig communiceren

Met behulp van de datalijn van Techni Team kunnen uw diverse locaties met elkaar worden verbonden. Zo kunnen alle locaties onderling communiceren op een strikt veilige manier. Deze verbindingen lopen volledig buiten het publieke internet om en zijn dus zeer geschikt voor het transport van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Doordat er geen sprake is van externe beïnvloeding vanaf het internet, kunnen tevens harde garanties worden gegeven over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer, zoals telefonie of werkplekken op afstand.

ICOcontact.png

Interesse in onze datalijnen?

Stabiel en veilig werken begint met de datalijnen van Techni Team.

Interesse?
Neem contact met ons op via 0318-574395 of info@techniteam.nl.

Neem contact op

Kwaliteit en duurzaamheid

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met u.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiligingsbeleid

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Ingevolge de uitvoering van dit beleid is Techni Team momenteel in het proces tot certificering naar NEN7510/ISO 27001.

  
 
 

Scroll naar boven