Heimdal Security

Malware aanvallen nemen voortdurend toe en de technieken die door aanvallers worden gebruikt worden continu complexer.  Traditionele antivirus oplossingen zijn daarom niet meer toereikend.. Organisaties dienen maatregelen te nemen waarmee werkstations en servers adequaat beschermd worden tegen sophisticated malware. Een hedendaagse endpoint securityoplossing moet preventieve, detective en responsieve kenmerken bevatten. Een oplossing dus om cybercriminelen te weren, maar ook om deze te detecteren en  corrigerende of beschermde acties uit te voeren, ten einde de activiteiten van de indringer te stoppen of te vertragen.        

Het Heimdal Security platform is een state of the art data security oplossing en biedt een modulaire aanpak van beveiligingslagen, zoals DNS-beveiliging, beheerd Patch & Asset Management, Ransomware Encryption Protection en Privileged Access Management & Application Control.

Neem contact op

Voorkom bedreigingen

Volgens Gartner zijn 99% van de kwetsbaarheden die worden misbruikt, de kwetsbaarheden die voor minimaal een jaar bekend zijn bij de security en IT-professionals. ‘Patch & Asset Management’ installeert on-the-fly Microsoft en 3rd party software patches en voorziet organisaties van preventief kwetsbaarheidsbeheer.

‘Threat Prevention’ de unieke DNS-beveiliging van Heimdal analyseert proactief de netwerkcommunicatie van endpoints en blokkeert de communicatie met malafide websites en Command & Control (C&C) servers.

Detecteer bedreigingen en reageer

De ‘Next-Gen Antivirus’ module is de AI-aangedreven AV-engine van Heimdal met Firewall integratie die 'brute force' aanvallen en geavanceerde malware detecteert en blokkeert.

‘Ransomware Encryption Protection’ analyseert elk proces dat op een endpoint draait en detecteert en stopt elk kwaadaardig versleutelingsproces.

Beheer gebruikers- en toegangsrechten

‘Privileged Access Management’ en ‘Application Control’ verwijderen permanente gebruikersrechten en geven toegang met tijdelijke verhoging van rechten voor het gebruik maken en uitvoeren vanapplicaties, dus alleen wanneer gebruikers het nodig hebben. Op deze manier wordt het bewust of onbewust draaien van kwaadaardige software beperkt.

Interesse?

Neem contact op
Scroll naar boven