« Terug

Een nieuwe ronde, dus nieuwe kansen!

De scholen zijn weer begonnendonderdag 06 augustus 2015 12:21

Nog voor ik eigenlijk goed en wel terug ben en terugkijk op het afgelopen half jaar, zitten we alweer volop in de hectiek van een nieuwe periode die aanbreekt.

Het klinkt natuurlijk allemaal erg cliché, toch vind ik het bijzonder belangrijk om nog even achterom te kijken aan het begin van een nieuwe periode. We sluiten een half jaar af wat voor Techni Team een mooie en bewogen periode was. We groeien hard en dat brengt ook allerlei uitdagingen met zich mee.

Toch ben ik ontzettend trots op onze organisatie en haar mensen, die dag in dag uit zorgen dat we goed werk neerzetten en we er 110% voor onze klanten willen zijn. Dat we de lat iedere dag opnieuw een stukje hoger kunnen leggen en onszelf motiveren om iedere dag een stap verder te gaan.

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en ook bij ons valt er nog genoeg winst te behalen, maar we zitten er bovenop. De kwalitatieve certificaten van VZVZ, Nictiz, Nen7510 en ICT-Waarborg zijn binnen. Van een relatieve kleine ICT organisatie zijn we nu een serieuze Zorg-Service-Provider en hosted (voice én data) werkplekbeheerder van formaat. Sommige klanten zullen zich afvragen wat dat voor voordelen met zich meebrengt, maar geloof me, dat zijn er écht een heleboel.

Met onze organisatiestructuur zorgen we ervoor dat we de continuïteit hebben van een grote organisatie, maar het flexibele en pragmatische van een klein familiebedrijf. Groot geworden door klein te blijven hoor ik weleens voorbijkomen en dat is bij ons zeker het geval.

Ook in de tweede helft van dit jaar gaan we weer onze uiterste best doen om onze klanten zo maximaal mogelijk te ondersteunen en ze volledig te ontzorgen op cloud en werkplek gebied. Opnieuw zijn wij uw werkplek-, VoIP telefoniebeheerder én ICT kennispartner; Kunt u altijd op ons terugvallen en staan we gegarandeerd voor u klaar.

Ook in het komende jaar is bij ons de klant koning!

« Terug

Scroll naar boven