Kantoorautomatisering

Zorgeloos werken begint met de flexibele oplossing van Techni Team

Kantoorautomatisering

Nog niet zo lang geleden was het voor bedrijven heel gewoon om veel tijd en geld te steken in het op orde stellen van de administratie. Op kantoren waren diverse werknemers complete dagen bezig met het archiveren van documenten, het invullen van klantgegevens en het beantwoorden van e-mails. En bijzonder is dat het bij veel bedrijven nog steeds zo werkt.

De oplossing van Techni Team

Op het gebied van ICT vinden er dagelijks nieuwe ontwikkelingen plaats die het u als ondernemer makkelijker kunnen maken om u te laten doen wat u het best doet; ondernemen. Bij Techni Team begrijpen wij dat er vanalles bij komt kijken en daarom willen wij het voor u nog beter en makkelijker maken. Hoe zorgt u ervoor dat alle bijkomende zaken snel geregeld worden, zonder dat het u te veel tijd en geld kost? Het antwoord hierop is kantoorautomatisering van Techni Team.

Waarom kiest u voor kantoorautomatisering?

Kantoorautomatisering maakt het gemakkelijker, sneller, efficiënter en veiliger om de informatie van uw bedrijf te verspreiden en te archiveren. Wij bieden u een algehele oplossing met Werkplek Hosting, VoIP telefonie en een beveiligd netwerk. Alle informatie wordt uiterst secuur bewaard en beschermd, terwijl u zelf de mogelijkheid heeft om overal toegang te krijgen tot uw gegevens. Kantoorautomatisering biedt talloze voordelen voor zowel grote organisaties als MKB’ers. Zo kunt u:

  • Uw gegevens gemakkelijk opslaan, waar u ook bent;
  • Belangrijke informatie zo terugvinden wanneer u het nodig hebt;
  • Uw informatie op de beste manier beveiligen;
  • Gegevens eenvoudig uitwisselen met collega’s.

Kies ook voor kantoorautomatisering

Zorgeloos werken begint bij Techni Team. Bent u geïnteresseerd in kantoorautomatisering? Neem gerust contact met ons op zodat wij samen de plannen kunnen bespreken.

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven