Terug naar simpele ICT-dienstverlening

Tal van ontwikkelingen binnen de ICT hebben ertoe geleid dat dienstverleners in de sector steeds meer gecompliceerde product- en dienstenpakketten met onduidelijke vergoedingsstructuren zijn gaan aanbieden. Techni Team meende dat het de hoogste tijd was voor verandering: ICT moest weer eenvoudig worden.

TWEE AFSPRAKEN
Om onze dienstverlening eenvoudig te kunnen aanbieden, hebben we twee belangrijke afspraken met onszelf gemaakt.

  1. Van alle diensten die we aanbieden, hebben we de kennis, expertise, mensen en faciliteiten zelf in huis; deze zijn direct beschikbaar en hoeven nooit ingeleend te worden bij derde partijen.
    Techni Team is NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510 gecertificeerd en Zorg Service Provider. 
  2. Techni Team werkt op basis van transparante contracten. We willen klanten niet vermoeien met opstartkosten, installatiekosten, voorrijkosten, servicekosten, onderhoudskosten, storingskosten en advieskosten.
01_Tekengebied 1 copy 11.svg

Hosted werkplek

Met de Techni Team werkplekken bij u op locatie profiteert u van onder meer de volgende voordelen: geen investeringen, beveiliging volgens NEN7510 en volledige ICT ontzorging voor een vast bedrag per maand.

Werkplekhosting
02_Tekengebied 1 copy 10.svg

VoIP-telefonie

Met de VoIP-telefonie van Techni Team bent u altijd optimaal bereikbaar. Vergeet inversteringen, losse facturen en bijkomende kosten: u betaald een vaste prijs per maand voor de complete telefonie oplossing van Techni Team.

VoIP-telefonie
03_Tekengebied 1 copy 12.svg

Beveiligd netwerk

De kwaliteit van de netwerk- en de beveiligde dataverbinding bepaalt voor een belangrijk deel de prestaties van uw softwareapplicaties. Daarom faciliteert Techni Team ook netwerk- en dataverbindingen.

Beveiligd netwerk
04-22.svg

Security services

Techni Team biedt MKB-bedrijven en ICT-ondersteuners additionele security services aan die worden geleverd als uitbreiding op bestaande ICT-diensten. Maximale databeveiliging wordt steeds belangrijker.

Security services
Scroll naar boven