VBA Van Braak Accountants heeft significante efficiencyslag gerealiseerd.

Wat heeft Techni Team voor jullie organisatie mogen betekenen?
De samenvoeging van tien ‘losse’ kantoren tot één cloudomgeving. Daarnaast faciliteert Techni Team onze werkplekken.

Waarom heeft uw organisatie voor Techni Team gekozen?
Er waren twee belangrijke redenen. Allereerst het unieke concept dat voorziet in een totaalontzorging tegen een vast bedrag per maand. De garantie dat er geen extra kosten zijn, vinden wij zeer aansprekend. Daarnaast zijn we verrast door de interesse, kennis, kunde en praktische instelling van de medewerkers van Techni Team. Die waarden streven we met onze eigen organisatie ook na: denken in oplossingen en de klant centraal stellen.

Wat vindt u van de projectuitvoering en de diensten die Techni Team levert?
In januari 2014 zijn we gaan proefdraaien met één kantoor, in maart datzelfde jaar besloten we met alle kantoren over te gaan. Begin juli was dit gereed. Het is echt in recordtempo gegaan, maar alle aspecten zijn van tevoren wel zorgvuldig doordacht. Vervolgens kon de samenvoeging van softwareomgevingen naar één overkoepelende omgeving starten. 
Hier zijn we tegen enige onvoorziene issues bij één van onze softwarepakketten aangelopen door onvoldoende transparantie van de betreffende leverancier. Hierbij viel ons de tomeloze inzet van de medewerkers van Techni Team op om het issue z.s.m. op te lossen. Er zijn heel wat avonden aan gespendeerd om het pakket weer op niveau draaiend te krijgen, waarbij de leverancier aangaf dat het pakket voor zo'n grote organisatie erg snel draaide op het platform van Techni Team. Zij hadden dit zo nog niet eerder gezien. Ik denk dat dat genoeg zegt.

Hoe zou u het concept of de kwaliteit van Techni Team in één kernachtige zin omschrijven?
Totaalontzorging zoals het bedoeld is. Dat lijkt me een hele mooie!

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven