Huisartsenpraktijk Stationsstraat Cuijk

Kunt u kort iets vertellen over uw praktijk?
We vormen met 5 huisartsen een groepspraktijk voor zo'n 10.000 patiënten op het Brabants verstedelijkt platteland, waarbij we ondersteund worden door 8 assistentes en een zevental praktijkondersteuners, zowel voor de somatiek als de GGZ. We werken sinds 2000 met MicroHIS. De Ketenzorg is georganiseerd in een regionale coöperatie.

Wat heeft Techni Team bij u mogen uitvoeren en waarom Techni Team?
Techni Team heeft ons de lokale werkstations en computerinfrastructuur helpen reorganiseren en vervangen, het beheer van de eigen servers tijdelijk overgenomen en later geconverteerd naar een ASP-oplossing. Ze verzorgen systeembeheer en onderhoud. We hebben Techni Team gevraagd om dit voor ons te doen, omdat we van collega’s goede ervaringen hadden vernomen. Het concept waarbij je als het ware rechtstreeks voor de prestatie, een werkend systeem, betaalt en niet los voor hardware en gemaakte uren, sprak ons erg aan.

Wat is uw mening over de diensten die Techni Team u levert/heeft geleverd?
We zijn erg tevreden. Aanpassingen en onderhoud worden steeds vlot en met minimale overlast afgehandeld. De helpdesk is goed bereikbaar en werkt prettig direct. Men is opvallend communicatief en bereid mee te werken aan praktische oplossingen. Je zou bijna denken dat je de enige klant bent.

Wat is uw conclusie over Techni Team?
Bij Techni Team zijn we soepel geholpen om de automatisering effectief in te zetten waarvoor wij het nodig hebben: Efficiënte en goede zorg bieden aan onze patiënten. Kortom: "Bij Techni Team staan de neuzen onze kant op“

E. (Eric) Janssen
Huisartsenpraktijk Stationsstraat Cuijk
huisartsenpraktijkstationsstraat.praktijkinfo.nl

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven