Terug naar eenvoudige ICT-dienstverlening

Tal van ontwikkelingen binnen de ICT hebben ertoe geleid dat dienstverleners in de sector steeds meer gecompliceerde product- en dienstenpakketten met onduidelijke vergoedingsstructuren zijn gaan aanbieden. Techni Team meende dat het de hoogste tijd was voor verandering: ICT moest weer eenvoudig worden.

Eenvoudig en transparant
Om onze dienstverlening eenvoudig en transparant te kunnen aanbieden, geven we de volgende twee beloftes:

  1. Van alle diensten die we aanbieden, hebben we de kennis, expertise, mensen en faciliteiten zelf in huis; deze zijn direct beschikbaar en hoeven nooit ingeleend te worden bij derde partijen.
    Hiervoor zijn we NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510 gecertificeerd en Zorg Service Provider.

  2. Techni Team werkt op basis van transparante contracten. We willen klanten niet vermoeien met opstartkosten, installatiekosten, voorrijkosten, servicekosten, onderhoudskosten, storingskosten en advieskosten.

Verantwoordelijkheid

Techni Team voelt zich en is te allen tijde verantwoordelijk voor een adequate levering van haar diensten. Daarom blijven wij gedurende de looptijd van het contract volledig betrokken bij onze klanten.

U kóópt bij ons immers geen computer, maar u neemt de dienst werkplekhosting af. Dat moet niet alleen functioneren op het moment van ingebruikname, maar natuurlijk altijd. Werkt iets niet naar tevredenheid? Wij zijn altijd op één vast telefoonnummer te bereiken om uw vragen te beantwoorden en het probleem te verhelpen. 

Flexibiliteit

Geheel in lijn met onze laagdrempelige benadering kent ook het contract een simpele structuur. Onder de raamovereenkomst hangt een overzichtelijk afnamecontract.

Wil u als klant tussentijds stoppen met onze dienstverlening? Dat kan. We willen u niet het gevoel geven dat u aan ons vastzit. U betaalt 35 procent van de resterende looptijd van het contract, zodat wij daarmee precies de kosten van tussentijdse opzegging kunnen dekken. Natuurlijk maken we liever de contractperiode vol, maar de flexibiliteit voor u als klant staat bij ons altijd voorop!

"Flexibiliteit voor klanten staat bij ons altijd voorop!"

- Edwin van Vulpen, directeur

Bekijk onze diensten

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven