Wat is een zorgnetwerk?

Een beveiligde database voor uw medische gegevens.

Zorgnetwerk

Een zorgnetwerk is een beschermde pagina op het internet met een persoonlijk gezondheidsdossier waar de betreffende patiënt eigenaar van is. In dit dossier staan alle gegevens over de gezondheid van de patiënt. Het doel van deze beveiligde webpagina is om deze te delen met familie en zorgverleners zodat deze altijd op de hoogte kunnen blijven van het welzijn van de patiënt.

Binnen de zorg zijn er te vaak nog te veel onduidelijkheden. Mensen worden van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Een zorgnetwerk kan daar verandering in brengen. Met een zorgnetwerk zijn de cliënt, familie en mantelzorger direct verbonden met elkaar en de zorgverleners. Dit heeft als voordeel dat alle partijen snel en eenvoudig op de hoogte kunnen worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen. Zo krijgen de medewerkers van de thuiszorg duidelijk inzicht in de taken die al zijn voltooid door collega’s en zullen ze dus geen dubbel werk verrichten. Ook het bestellen van medicatie wordt eenvoudig, want dat kan rechtstreeks via de webpagina. De cliënt of een betrokkene stuurt bericht naar de apotheek met de melding dat er een herhaalrecept moet worden uitgeschreven, de apotheek regelt vervolgens dat het medicijn wordt aangevuld.

Voor wie?

Een zorgnetwerk is ideaal voor zowel de cliënt als de zorgverleners. De cliënt en diens omgeving krijgen meer duidelijkheid over diens situatie en staan direct in contact met de zorgverleners en -instellingen. Daarnaast hebben ook de zorgverleners veel baat bij een zorgnetwerk, want ook zij blijven gemakkelijk op de hoogte van de cliënt en diens situatie. Het wordt voor zorgverleners eenvoudiger om onderling gegevens uit te wisselen, huisartsen kunnen bijvoorbeeld hun dossiers delen met de ziekenhuizen waar de cliënten onder behandeling staan.

Zorgnetwerk voor uw praktijk?

Wilt u meer informatie over het zorgnetwerk van Techni Team of wilt u uw praktijk aansluiten op ons zorgnetwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Voordelen zorgnetwerk:

  • Meer duidelijkheid over de situatie van de cliënt
  • Beter contact met zorginstellingen
  • Beter overzicht over de procedures
  • Eenvoudiger om contact te leggen met zorgverleners

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven