Beveiligd netwerk

Een zorgnetwerk is een besloten netwerk, waar meerdere zorgverleners en zorginformatieleveranciers direct en private op aangesloten zijn. Als u klant bent van Techni Team, dan heeft u een zorglijn en heeft u, zoals de AVG dit van u vraagt, er in het redelijke voldoende aan gedaan om technisch de uitwisseling van privacygevoelige informatie veilig te laten verlopen.

Techni Team heeft alle kennis in huis en blijft zich steeds verdiepen in de laatste ontwikkelingen. Techni Team heeft Functionarissen Gegevensbescherming in dienst die met u meedenken en helpen om ook uw werkwijze zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Een aantal voordelen:

  • Veilig mailen
  • Meer overzicht in de situatie van de cliënt
  • Beter contact met zorginstellingen
  • Beter overzicht over de procedures
  • Ondersteuning bij een veilige werkwijze
Lees meer over zorgnetwerk

Gegevensuitwisseling

Via het zorgnetwerk van Techni Team is het mogelijk om, buiten het publieke internet om, informatie uit te wisselen zoals EDI-berichten, mailberichten, verkeer van en naar het LSP, zorgportalen en dergelijke. 

Techni Team heeft samen met andere grote zorgnetwerkaanbieders de handen ineengeslagen en samen een veilige en toegankelijke toegang gecreerd. Dit maakt veilig zijn veel gemakkelijker en voorkomt onnodig veel dure datacenterkoppelingen.

Veilig communiceren

Via de dienst ‘Veilig Mailen’ wordt alle mail tussen zorgverleners die met hun maildienst aangesloten zijn op één van de zorgnetwerken, private en veilig afgeleverd. Als de ontvanger niet aangesloten is zal de mail via het open internet afgeleverd worden.

Via de dienste 'Secure Mail’ zal de mail altijd veilig afgelevert worden bij de ontvanger. Als de mail niet veilig af te leveren is, zal deze mail weer terug gaan naar de afzender, of klaargezet worden in een veilig portaal.

Interesse in ons zorgnetwerk?

Techni Team doet er alles aan om de door u opgeslagen privacygevoelige gegevens veilig te houden.

Interesse?
Wilt u meer weten over één van deze onderwerpen, neem dan contact met ons op via 0318-574395 of info@techniteam.nl.

Neem contact op

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven