BLOG

Een overzicht van onze nieuwsberichten

« Terug

Hoe u een extra laag in de beveiliging van uw organisatie creëert

07 mrt

Databeveiliging is in de laatste weken veelvuldig in het nieuws geweest. Maximale databeveiliging wordt steeds belangrijker om ons te wapenen tegen cyberaanvallen. Daarom zijn wij als ICT-dienstverlener steeds opzoek naar hoe we de data van onze klanten nóg beter kunnen beschermen.

Eerder introduceerden we al de nieuwe beveiligingstool UserLock. UserLock is een Multi Factor Authentication (MFA) oplossing voor toegangsbeveiliging. Het beschermt u nog beter tegen identiteitsfraude bij het instellen van een nieuw wachtwoord en tegen toegang tot uw systeem door onbevoegden met gestolen inloggegevens. UserLock wordt een vaste beveiligingstool binnen de werkplek- en serverhosting van Techni Team.

Het is belangrijk te weten dat beveiliging niet alleen technisch van aard is. Ook bij het gedrag van eindgebruikers ligt een sleutel om de beveiliging significant te verbeteren. Met de juiste kennis kan elke gebruiker ook zelf het nodige doen aan het beschermen van persoonsgegevens. Techni Team biedt daarom een online data security training aan die gebruikers helpt om veiliger te werken. Hiermee creëert uw organisatie een extra laag in de beveiliging.

Die video hieronder geeft een beeld over de inhoud van deze training.

Interesse in DIEV? Neem gerust contact met ons op.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven