ICT Dienstverlening

Zorgeloos werken begint met de flexibele oplossing van Techni Team

ICT Dienstverlening

ICT moet makkelijk zijn. Techni Team werkt vanuit de visie dat goede ICT dienstverlening geen gecompliceerde contracten en ingewikkelde pakketten nodig heeft. Complete service; dat is waar het om draait. Om dit ook daadwerkelijk te garanderen bieden wij de volgende diensten aan:

Werkplek hosting

Techni Team richt haar ICT dienstverlening voornamelijk op de zorg, accountancy en het MKB. Binnen al deze branches is een goede werkplek een vereiste. Met de werkplek hosting van Techni Team beschikt u over een werkplek die u overal kunt bereiken. Verder hoeft u uzelf geen zorgen te maken over de opslag van uw data. Wij hebben alles ondergebracht in onze vier datacentra in Nederland, waar alle voorzieningen reeds zijn getroffen. Zo krijgt u alle ruimte om u te richten op wat u het liefst doet. 

VoIP telefonie

Een flexibele werkplek is niets wanneer u niet bereikbaar bent. Dankzij VoIP van Techni Team is een fysieke telefooncentrale niet langer nodig. Wij bouwen een centrale in de cloud  die wij gemakkelijk kunnen onderhouden, updaten en aanpassen. Zo blijft u overal bereikbaar. Dit biedt u talloze mogelijkheden, voor een vast bedrag per maand.

Netwerkbeveiliging

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw flexibele werkplek, zorgen wij als ICT dienstverlener dat deze op de beste manier wordt beveiligd. Deze beveiliging wordt compleet gecombineerd met de flexibiliteit van onze werkplek hosting en telefonie. Omdat alle services onder één dak zijn ondergebracht, kan Techni Team u een betere garantie bieden op de gevraagde performance, dan wanneer u iedere dienst bij een andere partij afneemt.

Uw ICT Dienstverlener

Overweegt u gebruik te maken van onze ICT dienstverlening? Maak een afspraak zodat wij de plannen kunnen bespreken. Samen met Techni Team creëert u een oplossing op maat.

Contact

Visie en kwaliteit

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met onze klanten.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

  

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven