VAAS Werkplekhosting

De rol en de afhankelijkheid van ICT zal in de toekomst blijven toenemen. Daarbij wordt wet- en regelgeving met betrekking tot databeveiliging een steeds belangrijker aandachtspunt. Dit resulteert in een toenemende complexiteit en intensivering van beheer van uw ICT-omgeving. Voor de gebruikers van Promedico-VDF hebben Promedico en Techni Team dé oplossing.

VAAS (VDF as a Service)

Met VAAS (VDF as a Service) wordt u geheel ontzorgd op het gebied van ICT. Alle ICT- gerelateerde taken verdwijnen uit uw praktijk. Promedico-VDF en andere applicaties die u gebruikt, zoals kantoorautomatisering, verplaatsen we naar een beveiligde server in het datacenter van Techni Team. Wij voorzien uw praktijk van werkplekken, die middels een beveiligde private verbinding communiceren met uw server in het datacentrum in Nederland.

Techni Team voert het operationele management van de gehele omgeving en zorgt dat deze beschikbaar is en up-to-date blijft. Dagelijkse back-up, updates van Promedico-VDF en de stamtabellen worden voor u verzorgd!

Hier zijn voor u alle voordelen op een rij

Volledige ICT-ontzorging

Uw lokale server verdwijnt; update-taken worden voor u uitgevoerd. Beveiligingsvraagstukken worden van u weggenomen en uw systeem migreert mee met de eisen van de tijd.

Voorspelbare kosten

VDF as a Service wordt u aangeboden voor een vast bedrag per maand, afhankelijk van uw configuratie en het aantal werkplekken; er zijn geen eenmalige kosten.

Flexibiliteit

Het uitbreiden van uw werkplekken vanwege groei of het inkrimpen van het aantal werkplekken vanwege een zwangerschap bijvoorbeeld, is snel en eenvoudig te realiseren. U neemt af en betaald wat u nodig hebt binnen de afspraken daarover in het contract.

Performance

De benchmark gegevens van VAAS ten opzichte VDF op een lokale server leveren een positief beeld op en indiceren dat u door de bank genomen een substantiële performance verbetering tegemoet kunt zien. Kortom: VAAS draait lekker snel

Veiligheid

De beveiliging van VDF as a Service is door een externe auditor getoetst en bevestigd. Een kopie van het certificaat daarvan kunt op opvragen bij Promedico

Compliance

U voldoet aan de vigerende en toekomstige privacywetgeving op het gebied van systeem beveiliging.

ICOwifi.png

VAAS: Persbericht Promedico

ICO-3.jpg

VAAS: de oplossing in detail

Download.png

VAAS: veelgestelde vragen

Kwaliteit en duurzaamheid

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met u.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2013.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven