VAAS - VDF As A Service

De rol en de afhankelijkheid van ICT zal in de toekomst blijven toenemen. Daarbij wordt wet- en regelgeving met betrekking tot databeveiliging een steeds belangrijker aandachtspunt. Dit resulteert in een toenemende complexiteit en intensivering van het beheer van uw ICT-omgeving. Voor de gebruikers van Promedico-VDF hebben we samen met Promedico en een aantal VAAS-partners dé oplossing.

Met VAAS wordt u geheel ontzorgd op het gebied van ICT. Alle ICT- gerelateerde taken verdwijnen uit uw praktijk. Promedico-VDF en andere door u gebruikte applicaties (zoals kantoorautomatisering) worden verplaatst naar een beveiligde server in het datacenter van Techni Team. Techni Team of uw ICT-partner voorzien uw praktijk van werkplekken die middels een beveiligde private verbinding communiceren met uw server in een datacentrum in Nederland. Techni Team voert het operationele management van de server-omgeving en de applicaties uit en zorgt dat deze beschikbaar zijn en up-to-date blijven. Dagelijkse back-up, updates van Promedico-VDF en de stamtabellen worden voor u verzorgd!

VAAS in drie varianten

VAAS-PREMIUM

VAAS-Premium wordt u, inclusief de werkplekken, aangeboden voor een vast bedrag per maand. De werkplekken worden gekocht door Techni Team en er zijn geen eenmalige kosten vooraf.

VAAS-FLEX

De dienstverlening van deze variant is gelijk aan VAAS-Premium, echter bij VAAS-Flex kóópt u bij Techni Team de door hen geadviseerde hardware.

VAAS-HYBRID

Bij VAAS-Hybrid maakt u samen met de gecertificeerde VAAS-Partner de keuze voor de werkplekken en de dienstverlening daarop en neemt deze bij hen af. De serverhosting wordt betrokken bij Techni Team.

06_VAAS2020-06.png

Nieuwsbericht VAAS2020

05_OverVAAS-05.png

VAAS: de oplossing in detail

04_FAQ-04.png

VAAS: veelgestelde vragen

Kwaliteit en duurzaamheid

In de samenwerking, gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. We trekken graag tijd uit voor strategisch overleg met u.

Meer over kwaliteit

Direct Support

De Techni Team systeembeheerders staan dagelijks klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van uw ICT-middelen.

Download Teamviewer

Contact

Techni Team
Schietboom 2
3905 TD Veenendaal

t: 0318 - 57 43 95
f: 0318 - 57 61 85
e: info@techniteam.nl
www.techniteam.nl

      

Informatiebeveiliging

Techni Team heeft een Informatiebeveiligingsbeleid (IBB) opgesteld. Dit beleid is te downloaden via de downloadpagina. Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2013.

ICT WaarborgISO 27001 DigitrustNEN 7510 DigitrustNictiz gekwalificeerd
Scroll naar boven